کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

افراد با ریشه دندان ضعیف، دندان‌های ناسالم و پوسیده، بی‌نظمی شدید و دارای دندان‌های برجسته کاندید استفاده از کامپوزیت دندان نیستند.

- ثبات سطحی کم نسبت به لمینت دندان (رنگ‌پذیری و مقاومت کم به سایش)

با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

کامپوزیت دندان ماده‌ای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگ‌های طبیعی دندان تا رنگ‌های سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندان‌ها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندان‌ها به کار می‌رود.

حفظ بهداشت دهان و دندان‌های ترمیم شده بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مسواک نرم، مصرف دهان شویه و استفاده از نخ دندان به منظور حذف بقایای غذا و جلوگیری از تشکیل پلاک، از مراقبت‌های مهم پس از ترمیم برای جلوگیری از بروز بوی بد شرایط کامپوزیت دندان دهان بعد از کامپوزیت است.

دندانپزشکان با تجربه‌تر ممکن است تکنیک‌های بهتری برای کاهش درد به کار ببرند.

مصرف غذاهای سالم: مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه و غذاهای غنی از کلسیم و ویتامین‌ها به سلامت کلی دندان‌ها و لثه‌ها کمک می‌کند.

انواع کامپوزیت دندان از نظر ساختار، خواص بیولوژیکی، کارآیی و زیبایی با هم تفاوت دارند و بر اساس همین ویژگی‌ها دسته بندی می‌شوند.

تنش و استرس: تنش‌های روانی و استرس قبل از درمان نیز می‌تواند احساس درد را تشدید کند. بیماران مضطرب ممکن است حساسیت بیشتری به درد داشته باشند.

من می خوام کامپوزیت کنم، قبلش لازمه کاری انجام بشه؟ چقدر طول می کشه؟

یکی از مزایای برجسته کامپوزیت دندان، تنوع رنگ‌های آن است که امکان تطابق با رنگ طبیعی دندان‌های هر بیمار را فراهم می‌کند.

کامپوزیت پس از گذشت مدتی، دچار کدری می‌شود و نیاز به پالیش دارد.

بررسی دقیق دندان‌ها و مشاوره برای انتخاب بهترین رنگ کامپوزیت دندان

ترمیم و بازسازی نواحی آسیب‌دیده: در صورت وجود پوسیدگی یا آسیب‌دیدگی در دندان‌ها، این نواحی ترمیم و بازسازی می‌شوند تا دندان‌ها برای مراحل بعدی آماده شوند.

Report this page